• Vacature: Talentcoach bij Jong Actief

Jong Actief: voor, door en met jongeren

Ben jij die sociaal werker die graag buiten de kaders werkt? Die graag de handen uit de mouwen steekt? Die net dat stapje extra voor de mensen wil zetten? Solliciteer dan snel!

Bij stichting Jong Actief probeer je deelnemers in hun kracht te zetten. Er wordt in onze stichting gewerkt met een diverse groep mensen die bij ons komen voor:

• dagbesteding
    • sociale activering
    • re-integratie

Je werkt met mensen van 18+ tot 30-. Belangrijke taken zijn het organiseren van activiteiten en het actief coachen op talenten.

Ons jongerenwerk is ‘krachtgericht’. Dit betekent dat de mogelijkheden van de jongeren centraal staan bij de uitvoering van het werk. We stimuleren jongeren om zelf initiatieven te ontplooien, activiteiten te organiseren en gebruik te maken van het bestaande aanbod.

De werkplekken binnen Jong Actief zijn heel gevarieerd. Zelfstandig kunnen werken is bij ons een must!

Eisen aan de nieuwe collega

HBO-diploma CMV, MWD of SPH en:

• bereidheid om op wisselende tijden te werken, je bent in principe 5 dagen in de week inzetbaar;
    • uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
    • kennis van sociaal pedagogische methodieken in het jongerenwerk;
    • kennis van psychiatrie;
    • kennis van jongerenparticipatie als methode;
    • het vermogen om individuele hulpvragen en problemen te signaleren;
    • een motiverende, stimulerende en positief ingestelde persoonlijkheid;
    • vaardigheden om anderen te begeleiden, feedback te geven en werkverdelingen te maken;
    • het vermogen om zelfstandig aan nieuwe en bestaande relaties en netwerken te bouwen;
    • capaciteiten om zelfstandig voorstellen te doen en actie te ondernemen om een hoge kwaliteit van het krachtgerichte jongerenwerk te realiseren.

Wij vragen van een talentcoach de volgende eigenschappen:

• Zelfreflectie
    • Efficiënt werken
    • Sociale wendbaarheid
    • Overtuigingskracht
    • Bevorderen van samenwerken
    • Probleemoplossend vermogen
    • Stressbestendigheid
    • Uitleggen en verduidelijken
    • Initiatiefrijk/ondernemend

We bieden een baan voor 24 – 32 uur per week, salariëring volgens de CAO WM&D (SCW1 of SCW2) en vooralsnog een jaarcontract. Verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van financiering.

Interesse? Mail je motivatie (maximaal één A4) en CV aan jongactiefcoach@gmail.com vóór 7 september 2016.

Vragen? Bel Frans Dix, coördinator, op 06 – 83271126 tijdens kantooruren bereikbaar. Kijk op onze website www.stichtingjongactief.nl voor meer informatie over onze stichting.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Laat een reactie achter op "Vacature: Talentcoach bij Jong Actief"