• Laatste actualiteiten

 • Taxandria Moves brengt het Taxandriaplein tot leven

  Op zondag 7 mei vindt de derde editie van wijkevenement Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves bestaat uit onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi en muziek, diverse kermisattracties en kinderactiviteiten. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

  Taxandria Moves wordt georganiseerd door Stichting Jong Actief in samenwerking met Cafetaria de Taxander, Divers, De Hobbel, De Stijl van Reinier van Arkel, Maatschappelijke Opvang en ‘S-port van gemeente ’s-Hertogenbosch. Jong Actief zet zich met dit wijkevenement in voor de bewoners van de wijk Muntel/Vliert, een bruisende wijk in het hart van ’s-Hertogenbosch. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente ’s-Hertogenbosch en Sociaal Fonds Den Bosch.

     Met het voetbaltoernooi worden jongeren van diverse zorg- en welzijnsorganisaties en jongeren uit de wijk met elkaar verbonden. Er kunnen maximaal acht teams meespelen. Formeer je eigen (straat) team en geef je op via info@stichtingjongactief.nl. Dit jaar vind er ook weer een rommelmarkt plaats. Inschrijven kun je bij Cafetaria de Taxander aan het Taxandriaplein.

     Ook zijn er diverse kinderactiviteiten op het plein te vinden zoals schminken en cupcakes ve rsieren. Er zijn meerdere kermisattracties en ‘S-port van Gemeente ’s-Hertogenbosch is aanwezig met een klimtoren, een springkussen en een pannakooi. Ook zullen DJ’s van Jong Actief muzikale invulling aan de dag geven.

   

  .

  Comments are closed.

  © 2015 Stichting Jong Actief

  Ontwerp en techniek door: H