• Open Mic

Op 8 december biedt Stichting Jong Actief een open podium aan beginnende acts, singer/songwriters, rappers, dj’s en overige muzikanten om ervaring op te doen of gewoon een vet optreden te verzorgen.

Backline, drumstel, microfoons en cd-spelers (Pioneer CDJ-350) met usb ingangen zijn aanwezig. Richting het einde willen we uitsluitend bij genoeg animo een freestyle/open-mic houden op instrumentals.

Wil jij (met je band) op het podium staan deze avond? Meld je dan direct aan en stuur een mailtje naar info@stichtingjongactief.nl. Aanmelden is verplicht want we willen graag iedereen de ruimte bieden maar bij een vol programma moeten we je helaas teleurstellen en wordt je een volgende editie ingedeeld.

Styles: Van hiphop tot metal en van house tot akoestische rock
    Acts: Line-up wordt z.s.m. bekend gemaakt.
    DJ’s: Geef je op met je band, act of dj-set!

Online tickets: Gratis – Deur entree: Gratis

LET OP: Zorg dat je een gratis ticket bestelt via de link hieronder. De entree is gratis aan de deur. Zonder ticket is toegang voor dit evenement niet mogelijk.
    Bestel direct je tickets via Eventbrite

Comments are closed.