• Jong Actief gaat door!

De afgelopen maanden hebben bij Jong Actief in het teken gestaan van actie. Het bestuur en werknemers hebben vele gesprekken gehad met ambtenaren en de wethouder zorg van de gemeente. We hebben gevochten om onze unieke stichting niet ten onder te laten gaan.

Het college van gemeente ’s-Hertogenbosch ziet Jong Actief als een bijzonder waardevolle aanvulling op de reguliere hulpverlening. Daarom is besloten om Jong Actief financiële zekerheid te bieden. De komende tijd kunnen wij ons hierdoor volledig richten op samenwerking met diverse (nieuwe) partijen om het voortbestaan van Jong Actief te waarborgen.

Jong Actief wil hierbij iedereen die onze petitie heeft getekend en ons heeft gesteund de afgelopen maanden hartelijk bedanken. Jullie positiviteit en vertrouwen heeft ons enorm geholpen.

Na regen komt zonneschijn!

5 Reacties op " Jong Actief gaat door! "

1. Maarten Boeijen schreef:

Helemaal super,het zou zeker niet terecht zijn geweest als JA haar deuren had moeten sluiten…lekker doorgaan dus👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

2. Thea de Rooij schreef:

Geweldig! Jullie hebben er geweldig voor gewerkt! Keigoed!

3. Theo van Kampen schreef:

Supergoed jullie hebben en werken er keihard voor, Jong Aktief gefeliciteerd en vooral doorgaan !

4. Hanny van Wordragen schreef:

Geweldig nieuws voor Jong Actief en heel Den Bosch.
      Gefeliciteerd!

5. Judith Hendrickx schreef:

Wauw! Goed nieuws. Mooi dat de wethouder woord heeft gehouden. Mooi resultaat van jullie keiharde inzet. Top!

Laat een reactie achter op "Jong Actief gaat door!"