Donaties

Doneer via Pay.nl

U heeft de mogelijkheid om direct een bedrag doneren aan Stichting Jong Actief. De betaling verloopt veilig via Ideal of u maakt gebruik van een directe overboeking. Geef jongeren een toekomst en doneer aan Stichting Jong Actief.

payl

Doneer via Goededoelshop.nl

Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!

Via goededoelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops (Bol.com, Zalando, Media Markt, V&D etc.) en gaat er per aankoop een donatie naar Stichting Jong Actief. Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost!

Hoe werkt het?

1) Ga naar www.goededoelshop.nl en klik op  “Log in”.

2) Klik op “Ik ben nieuw” en maak een account aan.

3) Kies bij “goede doelen” je favoriete doel en ga door naar “Shops”.

4) Kies je favoriete webshop.

*Na het shoppen krijg je een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van je aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van jouw donatie.

goededoelshop

Doneer via YouBeDo.com

YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (maar liefst 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument via YouBeDo.com koopt, gaat 10% van je aankoopbedrag naar een Stichting Jong Actief zonder dat het je iets extra’s kost.

Klik hier om direct een account aan te maken.

youbedo